1.TERMENI SI CONDITII

 A.Condiții generale

Pentru folosirea corespunzatoare a acestui magazin (vizitarea site-lui, respectiv cumpararea de produse) este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii. Continutul informational al site-lui poate fi oricand modificat de echipa noastra fara o notificare prealabila. Modul de lucru necesar cumpararii unor produse poate fi de asemenea modificat de noi, fara obligativitatea unei notificari. kendamagames.ro nu  confera clientiilor/vizitatorilor dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fără acordul scris al echipei KendamaGames, sub incidența Legii nr.8/1996 și a Art.42 din Legea 161/2003.

 B.Obligatia de a furniza informatii corecte

 Pentru navigarea prin site in calitatea de simplu vizitator nu este necesara furnizarea niciunei informatii personale. Pentru utilizarea magazinului in scopul cumpararii de produse este obligatorie furnizarea de informatii corecte si complete, care sa permita procesarea comenzii. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre un utilizator, ne rezervam dreptul de a bloca accesul la utilizarea serviciilor site-lui, pe perioada determinata sau nedeterminata si fara o notificare prealabila.

 C.Statutul de membru 

 Statutul de membru al sitului kendamagames.ro se obtine prin crearea unui cont personal, care poate fi accesat prin autentificarea cu un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Responsabilitatea privind confidentialitatea parolei revine/apartine fiecarui utilizator in parte. Statutul de membru permite fiecarui utilizator sa comande pe site si sa beneficieze de reduceri si oferte speciale. Prin crearea unui cont personal, clientul este de acord sa primeasca e-mailuri informative (newslettere). Acestea se refera in principal la noi oferte de produse, posibile modificari de pret ale produselor, concursuri, promotii sau alte informatii suplimentare care vin sa ajute clientul.

 D.Calitatea serviciilor

 Obligatiile kendamagames.ro se rezuma la administrarea site-ului, la pastrarea unui nivel de informare cat mai corect si la livrarea in conditiile legii a produselor prezentate pe site. Informatiile prezentate pe site sunt actualizate periodic, dar exista posibilitatea aparitiei unor erori de sistem sau de functionare a site-ului, independente de vointa noastra si pentru care nu ne asumam raspunderea .

 Serviciile firmelor de curierat rapid , cele ale Postei Romane precum si cele bancare sunt servicii adaugate serviciilor firmei noastre , iar pentru calitatea acestora nu putem fi făcuti raspunzatori . Mesajele venite din partea dvs. privind calitatea acestor servicii sunt binevenite avand menirea imbunatatirii acestora.    

 Orice reclamatie va putea fi transmisa pe e-mail, telefonic sau in scris folosind informatiile de la sectiunea Contact , Echipa noastra incearca sa ofere raspuns in cel mai scrut timp solicitărilor Dumneavostra.

 E.Confidentialitate

 Informatiile personale ale utilizatorilor vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site. Astfel, adresa de e-mail va fi folosita pentru confirmarea comenzilor si furnizarea informatiilor privind campaniile promotionale, actualizarea portofoliului si noutatile aduse de kendamagames.ro. Celelalte informatii completate in formulare vor fi folosite pentru livrarea comenzilor. Ne obligam sa nu furnizam unor terte parti informatiile personale sau adresele de e-mail ale clientilor nostri.

 F.Conditii de returnare

 Conform reglementarilor in vigoare, un produs poate fi returnat de catre un cumparator . Acesta are dreptul de a returna un produs fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 5 zile lucratoare de la primirea produsului. Pentru returnare este obligatorie pastrarea integritatii ambalajelor, respectiv a produselor. Clientul va primi inapoi contravaloarea produsului/produselor, dar va suporta pe cheltuiala proprie costurile de returnare.

 G.Dispozitii finale

 Preturile sunt actualizate periodic functie de evolutia pietei valutare si de conditiile recomandate de furnizori, iar aceste actualizari sunt efectuate fara vreo notificare prealabila.

 

2.Plata si livrare

A.Modalitati de plata

Orice client al magazinului nostru are posibilitatea de a alege modalitatea de plata pe care o doreste functie de posibilitatile disponibile din magazin.

Modalitatile de plata disponibile in acest moment sunt :

a) Plata ramburs

Comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid.
Aceasta modalitate de plata nu poate fi folosita daca doresti sa iti livram un cadou catre o alta persoana, pentru ca in cazul platii ramburs adresa de livrare trebuie sa fie aceasi cu adresa de facturare.

Asigura-te ca produsul sau produsele ajung la tine si ca le platesti, iar pentru livrarea unui cadou direct catre o terta persoana plateste prin transfer bancar iar noi iti vom trimite factura catre tine.

b) Plata cu Card

Comanda si taxele de livrare se achita la efectuarea comenzii. In acest scop, kendamagames.ro foloseste seviciile de plata mobilpay.ro

B.Livrarea 

Livrarea produselor in tara se face in acest moment prin serviciul de curierat Cargus.

Tarife de livrare le găsiti la finalizarea comenzii, functie de metoda de plata aleasa (ramburs sau avans).

Deoarece toate produsele afisate sunt IN STOC timpul mediu de expediere este  intre 1-3 zile lucratoare.