Despre Kendama Games

      Karo un brand romanesc creat de compania Kendama Games impreuna cu partenerii nostri externi care respecta toate standardele de calitate ce se impun pentru a crea kendama perfecta.Ne-am impus pe piata cu produse de calitate la un pret accesibil pentru piata romaneasca. 

Kendama este o jucărie eleganta din lemn extrem de captivanta si creativa, care vine din Japonia. Ea întărește coordonarea ochi mana, echilibru, și reflex. Acesta  poate fi folosita de tineri și bătrâni deopotrivă. Există practic  un numar nelimitate trucuri atât pentru începători și maestri si poate fi  condimentat cu miscari noi.

Kendama este format din "Ken" (mâner) și "Tama" (minge), care este conectat printr-o ata. Trucurile de baza pe care le poti face cu Kendama  este de a jongla  cu mingea în cele 3 cupe, spiking  prinderea mingi cu vârful ascuțit Ken, și de echilibrare  in multe alte   ​​noi moduri creative.Ca sa stapanesti  Kendama ai nevoie de practică,  concentrare, răbdare și creativitate.

Nouă ne place că Kendama este o jucărie simplă, productiv, interactiva, care întărește abilitățile mentale și fizice, în timp ce joci. În lumea de astăzi a jucăriilor bombardați cu lumini ostentative, calculatoare, și de divertisment de masă,  Kendama iese in evidenta cu un design simplu și noi modalități creative de a distra.

Kendama este jucaria care ne isoteste  în timp ce   așteptatm in  gări, stații de autobuz, și  mersul pe jos  prin oraș.

 

 

 

 

 

Produse Noi