Kendama Karo Grip F3 Cushion Fade

Mai Multe Vizualizări

Kendama Karo Grip F3 Cushion Fade
29,00 RON

Disponibilitate: În Stoc

Fiecare kendama are in cutie 3 ate de rezerva .

- este compus dintr-o bila de lemn, de cele mai multe ori colorata, un suport de prindere si un snur care face legatura intre suport si bila.
- suportul este prevazut cu o tija si trei cupe de prindere situate, doua de o parte si de alta a tijei si una pe capatul opus al suportului (pe capatul manerului)
-cupa mare 4.3 cm si cupa mica 3.7 cm
-vopsea caucicata cu grip cushion
-lemn de fag
Dimensiuni: 18.5 x 7 cm (inaltime x latime)
Diametru minge: 6 cm
Lungime ata: 40 cm
Greutate 140 gr

* Câmpuri Obligatorii

29,00 RON
Descriere

Detalii

Kendama este un joc de origine japoneza, practicat inca din antichitate. Arunca si prinde, iti pune la incercare indemanarea si coordonarea ochi mana.

Este confectionat din lemn si materiale non-toxice cu bila in diferite culori Mai multe informati: Kendama este un joc de origine japoneza, practicat inca din antichitate. Se pare ca facea parte din tehnicile de pregatire ale samuraiilor, corpul de lemn al jucariei imprumutand din caracteristicile manerului legendarelor sabii ale acestora. Arunca si prinde, iti pune la incercare indemanarea si coordonarea ochi mana. La inceput, oamenii se jucau pentru placerea lor, insa in timp s-a ajuns sa se organizeze adevarate competitii! Confectionat din lemn si materiale non-toxice.

Recenzii