Spinner metalic 9 bile 1 Hurricane

Mai Multe Vizualizări

Spinner metalic 9 bile 1 Hurricane
19,00 RON

Disponibilitate: În Stoc

Spinner metalic o modalitate interesanta de a petrece timpul atunci cand sunteti blocat in trafic sau asteptati in orice alt loc care poate deveni plictisitor.
Beneficiile pe care le aduce sunt multe: reduce stresul, elibereaza anxietatea, te scapa de obiceiuri neplacute cum ar fi: fumatul, roaderea unghiilor, tremuratul picioarelor; de fapt e jucaria perfecta impotriva plictiselii.
Timpul de invartire este de 2-4 minute (in functie de puterea cu care il invarti). Fiind usor de tinut in buzunar si foarte silentios il poti lua la munca, scoala, birou, calatorii fara a deranja persoanele de langa tine.
Este de asemenea perfect pentru a fi facut cadou!
sau
Descriere

Detalii

Spinner metalic o modalitate interesanta de a petrece timpul atunci cand sunteti blocat in trafic sau asteptati in orice alt loc care poate deveni plictisitor. Beneficiile pe care le aduce sunt multe: reduce stresul, elibereaza anxietatea, te scapa de obiceiuri neplacute cum ar fi: fumatul, roaderea unghiilor, tremuratul picioarelor; de fapt e jucaria perfecta impotriva plictiselii. Timpul de invartire este de 2-4 minute (in functie de puterea cu care il invarti). Fiind usor de tinut in buzunar si foarte silentios il poti lua la munca, scoala, birou, calatorii fara a deranja persoanele de langa tine. Este de asemenea perfect pentru a fi facut cadou!
Recenzii