Modalitati de plata

a) Plata ramburs

Comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid.
Aceasta modalitate de plata nu poate fi folosita daca doresti sa iti livram un cadou catre o alta persoana, pentru ca in cazul platii ramburs adresa de livrare trebuie sa fie aceasi cu adresa de facturare.

Asigura-te ca produsul sau produsele ajung la tine si ca le platesti, iar pentru livrarea unui cadou direct catre o terta persoana plateste prin transfer bancar iar noi iti vom trimite factura catre tine.

b) Plata cu Card (momentan indisponibil)

Comanda si taxele de livrare se achita la efectuarea comenzii. In acest scop, kendamagames.ro foloseste seviciile de plata mobilpay.ro

Livrarea 

a) ridicare personala

Daca esti din Cluj, poti veni personal sa-ti ridici produsele pe Strada Deva 1-7(perpendiculara pe strada George Cosbuc in curtea unde a fost Politia rutiera) intre orele 9-17 pentru informati suplimentare apelati 0771 286 521 sau 0728 046 084

 

b) livrare prin curier  (Numar telefon mobil URGENT CARGUS valabil pentru Bucuresti  0752.223.044  0727.723.048)

Livrarea produselor in tara se face in acest moment prin serviciul de curierat Cargus(comenzile care se fac pana la ora 14:30 se livreaza  DIN DEPOZIT in acceasi zi urmand ca la client sa ajunga un 1-2 zile lucratoare exceptie zilele de sambata duminica comenzile din aceste zile vor fi livrate luni). 

Tarife de livrare le găsiti la finalizarea comenzii, functie de metoda de plata aleasa (ramburs sau avans).

Deoarece toate produsele afisate sunt IN STOC timpul mediu de expediere este  intre 1-3 zile lucratoare.

Programul de sarbatori 26.12.2016 si 2.01.2017 nu se fac livrari.Va dorim sarbatori fericite si un an nou plin de impliniri !!!