Modalitati de plata

a) Plata ramburs

Comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid.
Aceasta modalitate de plata nu poate fi folosita daca doresti sa iti livram un cadou catre o alta persoana, pentru ca in cazul platii ramburs adresa de livrare trebuie sa fie aceasi cu adresa de facturare.

Asigura-te ca produsul sau produsele ajung la tine si ca le platesti, iar pentru livrarea unui cadou direct catre o terta persoana plateste prin transfer bancar iar noi iti vom trimite factura catre tine.

b) Plata cu Card (momentan indisponibil)

Comanda si taxele de livrare se achita la efectuarea comenzii. In acest scop, kendamagames.ro foloseste seviciile de plata mobilpay.ro

Livrarea 

a) ridicare personala

Daca esti din Cluj, poti veni personal sa-ti ridici produsele pe Strada Deva 1-7(perpendiculara pe strada George Cosbuc in curtea unde a fost Politia rutiera) intre orele 9-17 pentru informati suplimentare apelati     0728. 046. 084  

 

b) livrare prin curier  

  Expeditia se face cu firma de curierat Urgent Cargus .Telefon  Bucuresti 021.9330, Provincie 021.9282

Toate comenzile de kendama si pill kendama  beneficiaza de trasport gratuit!!!

Program de Craciun si Revelion  !!!

Zilele de 23,24,25,26  nu se fac livrari ,dar se pot plasa comenzile online urmand sa fie livrate incepand cu data de 27.12.2017  .Asa ca va rugam plasati comenzile in timp  avand in vedere ca este o perioada foarte aglomerata si mosul sa ajunga la timp.

Zilele de 30,31,1,2  nu se fac livrari incepem sa livram cu data de 3.01.2018.

 

Livrarea produselor in tara se face in acest moment prin serviciul de curierat Cargus(comenzile care se fac pana la ora 14:30 se livreaza  DIN DEPOZIT in acceasi zi urmand ca la client sa ajunga un 1-2 zile lucratoare exceptie zilele de sambata duminica comenzile din aceste zile vor fi livrate luni). 

Tarife de livrare le găsiti la finalizarea comenzii, functie de metoda de plata aleasa (ramburs sau avans).

Deoarece toate produsele afisate sunt IN STOC timpul mediu de expediere este  intre 1-3 zile lucratoare.